Αϊδινίου: «Κόουτς, τρία γκολ θα σου βάλω». Και... του τα έβαλε!

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ρεαλιστικά αν το δει κανείς, για... γεροντοσύναξη πρόκειται. Αλλά έχει την ομορφιά της. Τη χάρη της. Και τη σπουδαία σημασία της. Μια ομάδα παλιών δημοσιογράφων, με επικεφαλής τον εμπνευστή της δημιουργίας της, Γιώργο Λυσσαρίδη, επιχειρεί να διατηρήσει επαφή με τους μεγάλους άσους του παρελθόντος, αυτούς που μας χάρισαν μοναδικές συγκινήσεις με τα επιτευγματά τους στα γήπεδα. Ολοι τους και όλα τα μέλη της παρέας έχουν να διηγηθούν ανέκδοτες ιστορίες από μια εποχή ρομαντική, που το τελευταίο κίνητρο που πρόσφερε τόσο στους αθλητές, όσο και στους δημοσιογράφους, ήταν οι οικονομικές απολαβές.

Μετά τον Γιώργο Κούδα και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, προσκεκλημένος της παρέας ήταν ο Κώστας Αϊδινίου. Ακμαιότατος και, όπως πάντα, πιστός στις αρχές και τις απόψεις του (αλλιώς... “δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου”) θυμήθηκε πολλά από τη μεγάλη καριέρα του, “δείχνοντας” το id της ιδιοσυγκρασίας του με την αφήγηση της κόντρας που είχε με τον αείμνηστο (προπονητή του τότε στον Ηρακλή) Κώστα Καραπατή: “Είχα μακριά μαλλιά και μου ζήτησε να τα κόψω. Αρνήθηκα και με έδιωξε από την προπόνηση. Την άλλη μέρα τα ίδια. Την παραάλη, πάλι τα ίδια. Δεν με δεχόταν στην ομάδα ακούρευτο, δεν κουρευόμουν με τίποτε. Παίξαμε ένα φιλικό με τη “Θεσσαλονίκη” και με είχε στον πάγκο. Κάποια στιγμή μου λέει “μπες”. Του λέω “τρία γκολ θα σου βάλω...”. Τι σου είναι η μπάλα, αν σε θέλει... Μέσα σε 15 λεπτά, βάζω όντως τρία γκολ, γυρίζω και του λέω “άντε γεια τώρα”. Από τότε, βασικός. Και με μαλλιά...”

Επόμενος τιμώμενος καλεσμένος από την ομάδα ο Νίκος Χρηστίδης. Ενας άκομη θρύλος του ποδοσφαίρου, μία ακόμη μεγάλη προσωπικότητα, ένας ακόμη που κρατάει σπαθί...

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά Σωτήρης Καραμπέρης, Γιώργος Λυσαρίδης, Γιώργος Ακκοκαλίδης, Σωτήρης Θεολογίδης, Γιώργος Τραπεζανίδης, Στέλιος Γρηγοριάδης, Βασίλης Μάστορας, Γιάννης Χαρισούλης, Κώστας Αϊδινίου και Σταύρος Πετρακοπουλος. 

Παρόντες ήταν και οι Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Αγγελος Μοσχούλας που είχαν αποχωρήσει λίγο νωρίτερα. Δικαιολογημένα απών ο Γιάννης Χατζηιωάννου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.