Αγωνία για Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ, ενεργοποιούνται οι νεαροί γκολκίπερ

Γιώργος Καστάνης18 Σεπτεμβρίου 2024

Αγωνία επικρατεί στον ΠΑΟΚγια τον Αντώνη Τσιφτσή καθώς ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα. Και ως εκ τούτου θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπείες. Μάλιστα θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα εκτός δράσης όπως προϊδέασαν από τον ΠΑΟΚ.
Το χρονικό διάστημα της απουσίας, δεν προσδιορίστηκε ακριβώς. Η ουσία όμως είναι πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είναι συνεχόμενες και θα απαιτηθεί να βρεθούν λύσεις για την θέση του γκολκίπερ. Πρακτικά μετά τον Κοτάρσκι, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι νεαροί γκολκίπερ. 

Στην ενημέρωση που έδωσε ο ΠΑΟΚ για την προπόνηση των παικτών που διεξήχθη την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στην Νέα Μεσημβρία, αναφέρθηκαν μεταξύ των άλλων τα εξής για τον νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ: "Εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντώνης Τσιφτσής , ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις λόγω groin pain και θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.
Που βρίσκεται όμως στο σώμα ενός ανθρώπου η βουβωνική χώρα; Διαβάστε: Η βουβωνική περιοχή, ή βουβωνική χώρα, είναι η ανατομική περιοχή πάνω από τον μηρό, χαμηλά στην περιοχή της κοιλιάς, κοντά στα γεννητικά όργανα. Ουσιαστικά, συνδέει την κοιλιακή χώρα με τα κάτω άκρα. Περιλαμβάνει σημαντικές δομές της κάτω κοιλίας.
Πρακτικά για τον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ένας εκ των δύο νεαρών γκολκίπερ. Αυτή την στιγμή πίσω από τον Κοτάρσκι βρίσκονται οι Μοναστηρλής και Μπαλωμένος. Κατά συνέπεια ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, θα κληθούν να επιλέξουν, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, ποιος εκ των νεαρών θα συμμετέχει στην αποστολή του ΠΑΟΚ στον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο. Και θυμίζουμε πως αμέσως μετά ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο την Γαλατάσαράϊ. Στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.