Αγίου Πνεύματος: Ποιες περιοχές «βουλιάζουν» το τριήμερο

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024

«Βουλιάζουν» αρκετές περιοχές λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, με αρκετούς πολίτες να αναζητούν τόπο ανάπαυλας και δροσιάς εν μέσω καύσωνα.

Όπως αποκάλυψε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας FedHatta, Λύσανδρος Τσιλίδης, Μύκονος και Σαντορίνη έχει μειωμένη κινητικότητα και για το ελληνικό κοινό, ενώ ανοδικά κινήθηκε η Πάρος και η Νάξος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 

Στο μεταξύ και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου κινούνται καλά αυτή την περίοδο, ενώ πολύ καλή κινητικότητα έχει και η Κρήτη, με τα Χανιά και το Ρέθυμνο να προσελκύουν σημαντικά μερίδια Ελλήνων.

Οι περιοχές που θα «βουλιάξουν» τις επόμενες μέρες

Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο Χέλι είναι ένας αγαπημένος προορισμός, ιδανικός για μια χαλαρωτική απόδραση κοντά στη θάλασσα. Το κόστος για τη βενζίνη και τα διόδια ανέρχεται στα 29€/ διαδρομή, ενώ η διαμονή για το διάστημα 21-24 Ιουνίου κοστίζει 320€. Η Συνολική τιμή για το τριήμερο είναι 378€, που αντιστοιχεί σε 189€ ανά άτομο.

Πάργα

Για εσένα που θέλεις να εξερευνήσεις τα πανέμορφα τοπία της Ηπείρου, η Πάργα αποτελεί ιδανική επιλογή. Τα έξοδα μετακίνησης ανέρχονται στα 95€/ διαδρομή, με διαμονή στα 221€, καθιστώντας το συνολικό κόστος για το τριήμερο στα 411€, ή 205,5€ ανά άτομο.

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του Ιονίου. Με κόστος μετακίνησης 85€/ διαδρομή και διαμονή 230€, το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 400€, ή 200€ ανά άτομο.

Νέος Μαρμαράς 

Ο Νέος Μαρμαράς συγκαταλέγεται στους οικονομικούς προορισμούς με κόστος μετακίνησης 17€/ διαδρομή και διαμονή 155€. Η συνολική τιμή ανέρχεται στα 189€, ή 94,5€ ανά άτομο.

Καβάλα

Η Καβάλα αποτελεί ιδανική επιλογή για μια απόδραση που συνδυάζει καλοκαιρινές βουτιές με πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Το κόστος μετακίνησης είναι 28€/ διαδρομή και η διαμονή 137€, με συνολικό κόστος 193€, ή 96,5€ ανά άτομο.

Σύβοτα

Τα Σύβοτα με τα καταπράσινα νερά του Ιονίου συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στους δημοφιλείς προορισμούς. Με κόστος μετακίνησης 60€/ διαδρομή και διαμονή 173€, το συνολικό κόστος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Σύβοτα ανέρχεται στα 293€, ή 146,5€ ανά άτομο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.