Άγιος Παντελεήμονας: Κλέφτης αδειάζει καύσιμα από μηχανές με μπιτόνι

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Με ένα μπιτόνι και έναν σωλήνα άδειασε καύσιμα από σταθμευμένες μηχανές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα επιτήδειος.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή «Live News», ο εν λόγω άνδρας βάζει κάτω το άδειο μπιτόνι και προσαρμόζει τον σωλήνα στο ντεπόζιτο της μηχανής κι, αφού το στερεώνει, αλλά  για να μην τραβήξει τα βλέμματα και παρατηρήσει κάποιος τις πραγματικές κινήσεις του, η βενζίνη αρχίζει να χύνεται και να κυλάει στο πεζοδρόμιο.

Αμέσως, μετά συνεχίζει τις βόλτες και ένα λεπτό αργότερα επιστρέφει στη μηχανή, φτιάχνει πάλι τον σωλήνα και το μπιτόνι και ξαναφεύγει.

«Μου έκοψε όλους τους σωλήνες, δεν είναι το θέμα ότι θα πάρει 5 ευρώ βενζίνη, το θέμα είναι η ζημιά. Γιατί μετά η μηχανή μένει εκεί. Πρέπει να το πας στο συνεργείο, πρέπει να πάρεις βενζίνη με μπουκάλι να βάλεις μέσα στη μηχανή, δηλαδή είναι ταλαιπωρία όλο αυτό», αποκάλυψε θύμα κλοπής.

Παράλληλα, άνθρωποι της γειτονιάς καταγγέλλουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας τους είναι γνωστός φατσικά, καθώς είναι κάτι που κάνει επανειλημμένα.

«Αυτός πάει και κλέβει βενζίνη σε όλα τα μηχανάκια. Όπου βρει μηχανές παρκαρισμένες πάει, τις βλέπει, τις τσεκάρει και πάει και κλέβει την βενζίνη. Το θέμα δεν είναι ότι κλέβει την βενζίνη, το θέμα είναι ότι κάνει ζημιά. Εμένα την πρώτη φορά μου είχε κάνει 200 ευρώ ζημιά.

Την πρώτη φορά βασικά μου έκανε μεγάλη ζημιά, τη δεύτερη τον είδαμε από τις κάμερες, γιατί έβαλα κάμερα για αυτό το λόγο και τον είδε ένας γείτονας και του φώναζε, ήταν στο μπαλκόνι», τόνισε κάτοικος. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.