Αγιος Γεώργιος: Ο προπονητής και οι τέσσερις μεταγραφές

Metrosport Team12 Αυγούστου 2023

Ο Άγιος Γεώργιος Νέας Κρήνης προχωράει σε αρκετές αλλαγές με σκοπό να εμφανίσει διαφορετικό πρόσωπο από το περσινό. Ο προγραμματισμός ξεκίνησε νωρίς φέτος. Η ομάδα συμφώνησε για τη θέση του προπονητή με τον υπεύθυνο ακαδημιών της ομάδας Γιάννη Ματζιούνη, ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και στην αντρική ομάδα. Πρωταρχικός στόχος η Ακαδημία να γίνει το φυτώριο που θα πλαισιώνει την αντρική ομαδα.
Ο ίδιος προχώρησε άμεσα στη συγκρότηση του επιτελείου του, επιλέγοντας μεταξύ άλλων για βοηθό και προπονητή τερματοφυλάκων τον Άγγελο Φοιρο, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία του στα τμήματα υποδομών του Άρη Θεσσαλονίκης. Άμεσα ήρθε σε συμφωνία με νεαρούς ποδοσφαιριστές που ήταν στο περσινό ρόστερ.
Την αυλαία των μεταγραφών ανοίγει με τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα έρθουν με μεταγραφή στην ομάδα, ενώ οι συζητήσεις με νεαρούς, κυρίως, ποδοσφαιριστές συνεχίζονται. Πέρα από το αγωνιστικό η ομάδα οργανώνεται και στους υπόλοιπους τομείς, ώστε να εμφανίσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Ο στόχος είναι η δημιουργία δυνατής ομάδας με μικρό μέσο όρο ηλικίας.
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την 21 Αυγούστου και καλεί όλους τους φίλους της να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

Τέσσερεις πρώτες μεταγραφές:

Σαπαριδης Σπύρος, Ελευθερίου Γεώργιος, Λιτσι Βασίλης, Μπεκιαρης Γιάννης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.