Άγιοι Ανάργυροι: Αυτοκτονικές τάσεις ανέπτυξε η μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής (vid)

Metrosport Team10 Μαΐου 2024

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, με τη μητέρα της 28χρονης να έχει αναπτύξει αυτοκτονικές τάσεις.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης, Ελένη Τζούλη, το επόμενο διάστημα θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία σχετικά με τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, τα οποία θα περιέλθουν και στα χέρια της ανακρίτριας.

«Καθημερινά έρχονται στο φως τη δημοσιότητας νέα στοιχεία και βίντεο και αναμένονται και νέα βίντεο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα οποία θα δοθούν στα χέρια της ανακρίτριας, που τα περιμένει και έχουν ήδη καθυστερήσει να της δοθούν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών τα οποία αποκαλύπτουν την ολιγωρία και την εγκληματική αδράνεια και αμέλεια της Αστυνομίας.

Χθες, με ευθύνη προφανώς των αστυνομικών που διενεργούν την ΕΔΕ, είδαμε μία επιλεκτική διοχέτευση στοιχείων της πειθαρχικής δικογραφίας, δεν κλήθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και από αυτή την επιλεκτική διοχέτευση βλέπουμε ότι υπάρχει μια περιχαράκωση να αποδοθούν ευθύνες σε χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και όχι σε υψηλότερα κλιμάκια», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Παράλληλα, η κα. Τζούλη υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει να κλείσει η υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες, αποδίδοντας ευθύνες σε έναν υπό απόταξη αξιωματικό, που κακώς βρισκόταν σε εκείνο το πόστο.

«Παράλληλα ο δράστης αυτή τη στιγμή βρίσκεται και χαίρει διαφορετικής μεταχείρισης μην τυχόν και διαταραχθεί η ηρεμία του και η καθημερινότητά του…», είπε, σημειώνοντας ότι θα ελεγχθούν άπαντες, καθώς δεν επιτρέπουν μεταξύ άλλων στους πραγματογνώμονες να διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.