Άγιο Όρος: Νεκρός προσκυνητής που επιχείρησε να ανέβει στη Σκήτη

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Νεκρός κατέληξε προσκυνητής, που προσπάθησε να ανέβει την Παρασκευή (12/7) στο Άγιο Όρος.

Σύμφωνα με το voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο ηλικιωμένος προσκυνητής με ιστορικό καρδιαγγειακών παθήσεων επιχείρησε να ανέβει στη Σκήτη, παρά τις υψηλότατες θερμοκρασίες.

Ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του και, παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο καπετάνιος του θαλάσσιου ταξί που μετέφερε τον άντρα ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή στην Ουρανούπολη όπου κατευθυνόταν, ότι ο 70χρονος ημεδαπός ασθενής που μετέφερε από τη Σκήτη της Αγίας Άννας του Αγίου Όρους έχασε τις αισθήσεις του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

«Τις απογευματινές ώρες χτες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης, από τον κυβερνήτη του θαλάσσιου ταξί «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΙΙ» Ν. Ι. 335, ότι κατά τη διάρκεια διακομιδής 70χρονου ημεδαπού ασθενούς από την Αγία Άννα Αγίου Όρους προς την Ουρανούπολη Χαλκιδικής, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. 

Στον 70χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον συνοδό ιατρό, ο οποίος στην συνέχεια διαπίστωσε τον θάνατο του. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.