Άγιο Όρος: Διπλή σύλληψη για τον θάνατο του 57χρονου που παρασύρθηκε από φορτηγό

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Στη σύλληψη δυο ατόμων για τον θάνατο του 57χρονου μηχανικού του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού προχώρησε στη σύλληψη ενός 45χρονου Έλληνα, που ήταν υπεύθυνος φόρτωσης του καταστρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ, και ενός 55χρονου οδηγού, ρουμανικής καταγωγής, για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. (ανθρωποκτονία από αμέλεια).

Η ανακοίνωση του Λιμενικού 

«Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 57χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας Α΄ Μηχανικού) σε επιβατικό – οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμάνι της Ουρανούπολης Χαλκιδικής προς το λιμάνι της Δάφνης Αγίου Όρους, ένα φορτηγό (Φ/Γ) όχημα χωρίς οδηγό, κινήθηκε προς τα πίσω τραυματίζοντας θανάσιμα τον 57χρονο, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστρώματος φόρτωσης οχημάτων. 

Στον 57χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.