Άγιαξ-Παναθηναϊκός: Εκεί θα δείτε το παιχνίδι εάν δεν βρεθεί... αγοραστής

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Στον... αέρα παραμένουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άγιαξ - Παναθηναϊκός. Αν δεν προκύψει λύση τότε ο κόσμος θα μπορεί να το δει διαδικτυακά.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (15/8, 21:15) τον Άγιαξ για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. 

Μέχρι στιγμής, η συμφωνία της COSMOTE TV και της εταιρείας που κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης στην Ολλανδία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Υπάρχει αισιοδοξία πως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σήμερα ή ακόμα - ακόμα και λίγες ώρες πριν το ματς, υπάρχει και το ενδεχόμενο το παιχνίδι να το πάρει τελικά ο ΣΚΑΪ, κανάλι του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου.

Εάν δε συμβεί τίποτα από τα δύο, τότε ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει το παιχνίδι μέσω του κυπριακού ΡΙΚ. Το κανάλι από την Κύπρο πήρε τα δικαιώματα του αγώνα και θα το μεταδώσει ζωντανά, άρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού που μένουν στην Κύπρο θα δουν κανονικά το παιχνίδι.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «ο αγώνας θα μεταδίδεται και διαδικτυακά στην νέα ιστοσελίδα του ΡΙΚ, www.rik.cy» και μένει να δούμε αν θα υπάρχει πρόσβαση για αυτούς που ζουν εκτός Κύπρου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ΡΙΚ:

«Το ΡΙΚ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη μετάδοση του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League μεταξύ του Άγιαξ και του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στις 21:15.

Η αναμέτρηση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Μείνετε συντονισμένοι στο ΡΙΚ για την αποκλειστική κάλυψη αυτού του σημαντικού αγώνα. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με το κανάλι μετάδοσης.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται και διαδικτυακά στην νέα ιστοσελίδα του ΡΙΚ, www.rik.cy».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.