Αγιασμός στον Νέστο, μεταγραφές στον Αιγινιακό

Χρήστος Λιάπης17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Νέστος Χρυσούπολης έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας περιόδου και του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος και νυν δήμαρχος Σάββας Μιχαηλίδης όπου ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να έχουν μια υγιή ποδοσφαιρική χρονιά. 

Επίσης το λόγο πήρε και ο προπονητής της ομάδας Κεχαγιάς Νίκος όπου και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο για όλα αυτά που τους προσφέρει και ευχήθηκε και αυτός μια υγιή ποδοσφαιρική χρoνιά για όλους και ότι θα κάνουν τα πάντα όλοι μαζί για να εκπληρώσουν τον στόχο της ομάδας.

 Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Πριονίδης Γιώργος, ο αντιδήμαρχος  αθλητισμού Πολίτης Αλέκος, ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας Διαμαντίδης Θωμάς, ο πρόεδρος Αγροτών Αργυράκης Σάββας, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας Ζαχαριάδου Έφη, ο γενικός αρχηγός Κυριακίδης Βασίλης και ο Ψυχουδάκης Δημήτρης μέλος της ομάδας.




Ενίσχυση του Αιγινιακού

Στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας εντάχθηκαν ο 20χρονος ικανότατος και υψηλόσωμος στόπερ Κώστας Καούρας, που στο δεύτερο μισό της περυσινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Αιολικό της super league 2 και πιο πριν στην Κ19 του Ηρακλή. Αρχικά είχε ανακοινωθεί από το Κιλκισιακό, αλλά τελικά η μεταγραφή του ναυάγησε.
Ακόμη ήρθε ο 19χρονος γκολκίπερ Άκης Κουζούνιας, που μαζί με τους Ηρακλή Τοπουζλή και Κώστα Κουγιουμτζόγλου συγκροτούν την τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Επαιξε στις Ακαδημίες του Άρη, ΠΑΟΔ και μετά στην Κ19 Ηρακλή.

Κατά τη περυσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.