Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο με 20 επιβάτες έπεσε στον ποταμό Μόικα

Metrosport Team10 Μαΐου 2024

Στον ποταμό Μόικα έπεσε σήμερα (10/5) το μεσημέρι ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 20 επιβάτες, με τις ρωσικές Αρχές να κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:00, όταν το επιβατικό λεωφορείο βρισκόταν στη γέφυρα Ποτσελούεφ, πάνω από τον ποταμό, στην Αγία Πετρούπολη.

Κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα έπεσε στα νερά του ποταμού, με τους επιβάτες να εγκωβίζονται και τις Αρχές να σπεύδουν στο σημείο για να τους απεγκλωβίσουν.

Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση απεγκλωβισμού συνεχίζεται, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για έναν νεκρό και 4 τραυματίας, που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

 Μάλστα, ο οδηγός που δεν κατάφερε να ελέγξει το όχημα και εμβόλισε πολλά αυτοκίνητα πριν ρίξει το λεωφορείο από τη γέφυρα, έχει τεθεί υπό κράτηση.

«Στους τραυματίες παρέχεται άμεση βοήθεια. Στο σημείο επιχειρούν διασώστες, έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, καθώς και υπάλληλοι της διοίκησης της πόλης και της υγειονομικής επιτροπής», σημείωσε ο κυβερνήτης της πόλης Αλεξάντερ Μπεγκλό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.