Αγγλος στόπερ στην Κοζάνη, αγιασμός στον Κιλκισιακό, Super Cup στην Ελευθερούπολη

Χρήστος Λιάπης10 Σεπτεμβρίου 2024

Η Κοζάνη ενίσχυσε το ρόστερ της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής μετά την απόκτηση του 19χρονου στόπερ Michael Olayiwola, με θητεία στην Κ19 της Έβερτον και την Εθνική Παίδων Αγγλίας.
Γνωστός για την εξαιρετική του φυσική κατάσταση και την ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι, ο Olayiwola έρχεται στην Κοζάνη με στόχο να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Μετά από συνεχείς προσπάθειες της διοίκησης, η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ο νεαρός στόπερ είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Η προσθήκη του, σε συνδυασμό με την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Δήμου Τενέκε, θωρακίζει ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία της ομάδας της Κοζάνης. Οι δύο παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν έναν ισχυρό πυλώνα για την ομάδα, προσφέροντας σταθερότητα και σιγουριά στα μετόπισθεν, ενώ δίνουν νέες προοπτικές για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Την Παρασκευή 13/9/2024 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Αγιασμός του Κιλκισιακού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κκ Βαρθολομαίο.

SUPER CUP ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου για το Super Cup της ΕΠΣ Καβάλας θα παίξουν στις 19.30 στην Ελευθερούπολη Αρης Πηγών-Καβάλα

Το εισιτήριο του αγώνα ανέρχεται στα 5€

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.