Αγγλία: Φίλαθλος των Γουλβς αντικατέστησε τον τέταρτο διαιτητή στην παράταση του αγώνα κυπέλλου με την Μπρέντφορντ

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2024

Ο τυχερός φίλαθλος των Γουλβς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έζησε το όνειρο να βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας, έστω και ως τέταρτος διαιτητής.

Ο Ρος Μπένετ είναι “μόνιμος κάτοικος” στην έδρα των «λύκων» καθώς είναι κάτοχος διαρκείας και στον αγώνα της περασμένης Τρίτης (16/1) για το FA Cup μεταξύ της Γουλβς και της Μπρέντφορντ, έζησε κάτι μοναδικό.

Παρακολουθούσε την αναμέτρηση μαζί με τον 11χρονο γιό του και όλα ήταν φυσιολογικά μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Ωστόσο ο τέταρτος διαιτητής δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράταση και δεν υπήρχε κάποιος αντικαταστάτης ή αναπληρωτής. Έτσι από τα μεγάφωνα του «Μολινό» έγινε ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον φίλαθλο είχε κάποια σχέση με την διαιτησία, έστω και μικρή ή ερασιτεχνική.

«Απλώς σκέφτηκα, ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί ποτέ αυτό;», δήλωσε στα Αγγλικά ΜΜΕ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο φίλαθλος/διαιτητής.

Ο άνδρας διαιτητεύει σε αγώνες U12, έτσι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πάτησε χορτάρι. Ωστόσο ο πρώτος διαιτητής, Άντριου Μάντλεϊ, του έδειξε πώς να χρησιμοποιεί τον πίνακα των αλλαγών ώστε να κυλίσει ομαλά η παράταση.

Είναι αξιοσημείωτο και άξιο θαυμασμού πως και στα 30 λεπτά που εκτελούσε χρέη διαιτητή ο φίλαθλος των γηπεδούχων συμπεριφέρθηκε επαγγελματικά. Τόσο που δεν πανηγύρισε καν το τέρμα που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του αλλά ακόμη και όταν δέχθηκε παράπονα και ερωτήσεις από τους φιλοξενούμενους, στάθηκε στο ύψος της περίστασης.

«Απογοητεύτηκα που δεν μπορούσα να πανηγυρίσω το γκολ μας», δήλωσε αργότερα γελώντας. «Έπρεπε να μείνω ουδέτερος. Από μέσα μου ούρλιαζα σκεπτόμενος ότι πάμε στο Χόθορνς να παίξουμε με τη Γουέστ Μπρομ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Είμαι ο μόνος οπαδός της Γουλβς εδώ που δεν πανηγυρίζει» είπε ο Μπένετ ενώ αργότερα των προσκάλεσαν και στο δωμάτιο των διαιτητών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.