Αγγλία-Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ: Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός «ναός» της Ευρώπης

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός «ναός» της Ευρώπης, το Γουέμπλεϊ και την Πέμπτη το βράδυ (10/10) θα το κατακλύσουν χιλιάδες Βρετανοί οπαδοί, αλλά και Έλληνες για τον αγώνα της Αγγλίας με την εθνική ομάδα.

Εισιτήρια τέλος στο Λονδίνο για την αναμέτρηση κορυφής στον δεύτερο όμιλο του nations league, και μεγάλη πρόκληση για τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο «εκλέκτορας της Ελλάδας» καλείται να επιλέξει μεταξύ Δουβίκα και Παυλίδη στην επίθεση, καθώς ο πρώτος σκόρερ της γαλανόλευκης, Φώτης Ιωαννίδης, είναι εκτός δράσης.

Η Εθνική δεν έχει νικήσει ποτέ τους Άγγλους, αλλά μοιράζεται την κορυφή του ομίλου μαζί τους και θέλει να παραμείνει επικεφαλής με δεδομένο τον επόμενο... βατό αγώνα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» με την Ιρλανδία.

  • Ενδιαφέρον παρουσιάζει, πάντως, τι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Σταδίου (ναι, υπάρχει και τέτοια), αναφορικά με την αναμέτρηση της Εθνικής μας στο ιστορικό γήπεδο.

Τι αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα;

«Τα Τρία Λιοντάρια παίζουν στο Γουέμπλεϊ, καθώς θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στον αγώνα της UEFA Nations League 2024-25. Η Αγγλία κυνηγά την άνοδο στη League A, σε αγώνα που θα είναι ο δεύτερος εντός έδρας του μεταβατικού προπονητή, Λι Κάρλσεϊ. Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι θα αξιοποιήσουν στο έπακρο την επίσκεψή τους στο Στάδιο Γουέμπλεϊ, έχουμε τις ακόλουθες οδηγίες...


Ταξιδέψτε στο στάδιο 

Προσπαθούμε πολύ σκληρά να διατηρήσουμε το αποτύπωμα και περίπου το 75% των ατόμων που παρακολουθούν εκδηλώσεις στο στάδιο Wembley χρησιμοποιούν πλέον τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Θα ενθαρρύνουμε όλους τους επισκέπτες μας να εξετάσουν τις διάφορες ταξιδιωτικές επιλογές που υπάρχουν. 

Τα ταξίδια με τρένο στο Wembley Stadium επωφελούνται από την εύκολη πρόσβαση σε τρεις σιδηροδρομικούς σταθμούς / μετρό του Λονδίνου. Αυτοί είναι: Σταθμός Wembley Stadium - Αυτός είναι ο πλησιέστερος σταθμός στο Wembley Stadium - βρίσκεται περίπου 400 μέτρα (4 λεπτά με τα πόδια) από το χώρο. Ο σταθμός απέχει μία στάση από το London Marylebone στο Chiltern Rail Services». 

Κεντρικός σταθμός

Σε απόσταση περίπου 8 λεπτών, αυτός ο σταθμός εξυπηρετείται από τις γραμμές Bakerloo Line & London Overground με δρομολόγια προς βασικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των σταθμών London Paddington και London Euston. 

Σταθμός Wembley Park

Βρίσκεται περίπου 1000 μέτρα βόρεια του σταδίου (9 λεπτά με τα πόδια) αυτός ο σταθμός εξυπηρετείται από τις γραμμές Metropolitan και Jubilee. Αφήστε περισσότερο χρόνο για το ταξίδι σας και προγραμματίστε το μέλλον. Ελέγξτε τις Ερωτήσεις National Rail και τις Ενημερώσεις TfL την ημέρα της εκδήλωσης για πληροφορίες ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο και ενημερώσεις κατάστασης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.