Αγγλία-Ελλάδα: Πότε είναι το μεγάλο ματς για την εθνική στο Λονδίνο

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Η «γαλανόλευκη» πέρασε και από το Δουβλίνο με δύο πανέμορφα γκολ από Ιωαννίδη και Τζόλη (2-0). Πλέον, λοιπόν, μοιράζεται την πρώτη θέση του ομίλου της μαζί με την Αγγλία, αφού και τα «λιοντάρια» έκαναν και  το 2 στα 2, επικρατώντας με 2-0 της Φινλανδίας εντός έδρας.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέχει ένα μήνα ακριβώς, ωστόσο η αντίπαλος είναι η δυσκολότερη ως τώρα. 

Πιο συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, σε ένα ματς που αποτελεί πλέον ντέρμπι για την πρώτη θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για την άνοδο στο Group A και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Nations League.

Τρεις ημέρες μετά (13/10) η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Ιρλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

3η αγωνιστική (10/10)

Φινλανδία – Ιρλανδία

Αγγλία – Ελλάδα

4η αγωνιστική (13/10)

Φινλανδία – Αγγλία

Ελλάδα – Ιρλανδία

Σε κάθε περίπτωση, η Εθνική μας βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων (5-0) από την Αγγλία (4-0) με συγκομιδή έξι βαθμών. Ακολουθούν οι Ιρλανδία και Φινλανδία που δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ, χωρίς βαθμό.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον, με το νέο φορμάτ του Nations League, ο κάτοχος της πρώτης θέσης ανεβαίνει απευθείας στην πιο πάνω κατηγορία, ενώ ο δεύτερος θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση από όμιλο του Group A, της πρώτης κατηγορίας.


Nations League: Η βαθμολογία στο B2 Group

1. Ελλάδα 6 (5-0)

2. Αγγλία 6 (4-0)

3. Φινλανδία 0 (0-4)

4. Ιρλανδία 0 (0-5)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.