Άγγιξε τη νίκη, τον αδίκησαν, η πίεση ασκείται πριν τα ματς

Γιώργος Καστάνης18 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ ακόμη και με αυτό το παιχνίδι, ακόμη και με την μέτρια απόδοση του, θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ηταν καλύτερος, σαφέστατα από τον αντίπαλό του, με μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής της μπάλας, περισσότερες τελικές ενέργειες. Είχε το γκολ του Ντεσπόντοφ που ακυρώθηκε για μία οριακή φάση από τον Μπράντον.

Είδε όμως το «καυτό» δίδυμο της διαιτησίας, τους Παπαπέτρου και Σιδηρόπουλο να τα φέρνουν όλα «τούμπα» με τις αποφάσεις τους και να αγνοούν βασικούς κανόνες, οι οποίοι σε κάθε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να εφαρμοστούν. Με λίγα λόγια για την διαιτησία, ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για μία συγκεκριμένη φάση, με διαρροή, ενώ ο προπονητής του στις δηλώσεις του, είπε για περισσότερες.

Πριν από το ματς δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση στους ορισμούς, μετά απλά μένουν οι εντυπώσεις. Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Είναι σαφές πως οι όποιες αντιδράσεις από εδώ και στο εξής σε προκλητικούς ορισμούς, πρέπει να γίνονται πριν από τους αγώνες. Όχι εκ των υστέρων.

Σε καθαρά αγωνιστικό ρυθμό, ο Σαμάτα δεν μπόρεσε να δείξει ότι είναι ένας σέντερ φορ που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ο Οζντόεφ δεν προσέφερε περισσότερα από όσα για παράδειγμα έδινε ο Τσιγγάρας. Οι υπόλοιποι προσπάθησαν, ο ΠΑΟΚ άσκησε πίεση, ήταν καλύτερους σε βασικούς τομείς, αλλά υστέρησε στις τελικές προσπάθειες (τις λίγες που δημιούργησαν οι παίκτες του) και στις διαιτητικές αποφάσεις που ήταν και πάλι εναντίον του. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αυτό είναι ξεκάθαρο, κάποια πράγματα όμως μπορούν να απλοποιηθούν εάν ως ομάδα, παίρνεις τα σφυρίγματα των διαιτητών που είναι οφθαλμοφανέστατα και τα οποία διαμορφώνουν πολλές φορές ένα τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να διορθώσει αδυναμίες και λάθη, κάποια στιγμή όμως πρέπει να σταματήσει και αυτή η cool αντίδραση με τους διαιτητές. Δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα το παραμικρό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.