Αγγελούδης: Τι απαντά για τους σημαιοφόρους Αντετοκούνμπο-Ντρισμπιώτη και Fly Over

Χάρης Εμμανουηλίδης11 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Αγγελούδης, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να μιλάει αναφορικά με την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη ως σημαιοφόρους στην Ελληνική αποστολή, ενώ αναφέρθηκε και στις εργασίες του Fly Over.

  • Αρχικά ανέφερε για τους σημαιοφόρους της Ελληνικής αποστολής: 

«Υπάρχει μία διαδικασία. Η Ελλάδα είναι η πρώτη που εισέρχεται στο γήπεδο, η Ελληνική Σημαία , κυματίζει πρώτη. Είναι μία πολύ σημαντική εικόνα για τη χώρα, για την εικόνα της και σε διεθνές επίπεδο. Υπάρχει μία σύσκεψη την Ολυμπιακής Επιτροπής με φόντο τους σημαιοφόρους, υπάρχουν εισηγήσεις και η Ολυμπιακή Επιτροπή στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων επιλέγοντας δύο μεγάλους και σημαντικούς αθλητές».


Προσθέτοντας: «Από τη μία ένας φοβερός Έλληνας αθλητής που διαφημίζει την Ελλάδα στον κόσμο και ένα κορίτσι από την περιφέρεια της χώρας με μεγάλες αξίες και ιδανικά που έχει πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας τόσο αθλητική όσο και κοινωνική αριστεία με τους δυο τους να αποτελούν μία πολύ ωραία εικόνα».

  • Ενώ για τα έργα του Fly Over, σημείωσε: 

«Η δουλειά πρέπει να γίνεται, όχι οι συσκέψεις. Είναι σαφές ότι αν δεν υπήρχαν προβλήματα, δεν θα υπήρχε η ανάγκη για συζητήσεις. Έχω την εικόνα ότι έχουν αρχίσει να τρέχουν με πιο γρήγορους ρυθμούς. Είναι ένα έργο το οποίο δεν τρέχει ο Δήμος, αλλά μπορούμε να συμμετάσχουμε και εμείς με το δικό μας μέρος, βοηθώντας στο να αποσυμφορηθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.