Αγγελος Γκόλιας: «Σε τροχιά πρωταθλητισμού»

Metrosport Team15 Μαρτίου 2024


Η ΑΕ Πυλαίας έχει μια πολύ καλή παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και διεκδικεί με αξιώσεις, διακρίσεις στο φετινό Πρωτάθλημα.

 Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕ Πυλαίας Αγγελος Γκόλιας επισήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πως έχει σταθεί η ομάδα στην μέχρι τώρα πορεία. 

Πέρυσι καταφέραμε κάτι όμορφο και το ίδιο προσπαθούμε να καταφέρουμε και φέτος. Σίγουρα στην αρχή της χρονιάς ο στόχος ήταν μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία, όμως πλέον μέσα από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις μπορώ να πω πως είμαστε σε τροχιά πρωταθλητισμού.

 Θεωρώ ότι παίζουμε πολύ όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που μας λείπει είναι η εμπειρία καθώς το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 18 ετών. Ο όμιλος είναι δύσκολος και απαιτητικός καθώς ακόμη δεν έχει ξεχωρίσει κάποιο φαβορί και υπάρχουν 5 ομάδες που διεκδικούν την 1η θέση.

 Όλες οι ομάδες του ομίλου είναι ανταγωνιστικές και μπορώ να πω πως γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Προσωπικοί στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή, να βοηθήσω τους νεαρούς συμπαίκτες μου όπως μπορώ και εννοείται μέσα από την συνολική προσπάθεια να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Θεωρώ πως έχω πολλά να δώσω ακόμη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.