Αγγελόπουλος: «Γι' αυτό ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία η πρώτη μας επιλογή»

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Για την επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία, τις πρώτες επαφές και το μεταγραφικό κομμάτι μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για την επιλογή Πάμπλο Γκαρσία: «Όταν σχεδιάζουμε τη νέα σεζόν οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Θέλουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να πετυχαίνει τους στόχους της κάθε χρονιά. Ήταν η πρώτη μας επιλογή ο Πάμπλο Γκαρσία. Είναι ένας προπονητής, που άφησε το στίγμα του. Όταν κάναμε το πλάνο, ήταν η πρώτη μας επιλογή καθώς έχει περάσει από πολλά μεγάλα κλαμπ, βρέθηκε στον ΠΑΟΚ και η τελευταία του δουλειά στον Πανσερραϊκό ήταν επιτυχημένη. 

Ήταν δύσκολο να παρουσιάσει τέτοιο σύνολο και δεν θα μείνω στην έβδομη θέση, αλλά είδαμε ότι η ομάδα είχε πλάνο, χαρακτηριστικά συγκεκριμένα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε ένταση και πάθος. Είχε σταθερή πορεία μέσα στη χρονιά, είχε καλό τέμπο. Όσα είδαμε μέσα στο γήπεδο, ήταν έργο Πάμπλο Γκαρσία». 

Για τις πρώτες επαφές: «Οι πρώτες επαφές έγιναν με τον εκπρόσωπο του, είχε προτεραιότητα να δουλέψει στο εξωτερικό, εμείς στείλαμε το πρότζεκτ και ξεκινήσαμε τις τηλεφωνικές επαφές. Κάθε φορά που μιλούσαμε, ήμουν σίγουρος ότι είχαμε ταύτιση απόψεων. Ήρθε επισκέφθηκε το προπονητικό μας κέντρο».

Για τις μεταγραφές: «Θέλουμε να έχει τον τελευταίο λόγο, γιατί εκείνος ξέρει πως θα παίξει. Αφήνουμε τον τελευταίο λόγο στον προπονητή, θα τον ακούσουμε και θα τον συμβουλευτούμε. Του έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη και δεν βάζουμε περιορισμούς. Αν θεωρήσει και κρίνει ότι κάποιος είναι κατάλληλος, θα ακολουθήσουμε το πλάνο του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.