Αγγελόπουλοι σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

Οι Αγγελόπουλοι κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα στους περσινούς τελικούς της Basket League. Μεταξύ άλλων ανέφεραν πως «μάλλον βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν».

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, απάντησαν ετεροχρονισμένα σε ερώτηση για τις περσινές δηλώσεις του Κώστα Σλούκα στους τελικούς της Α 1. 

«Εμείς μιλάμε λίγο γενικά όπως ξέρετε. Ίσως είναι και από τα λάθη που γενικώς γράφονται και γίνονται», είπε στην αρχή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Όταν έχουμε να πούμε κάτι όμως, το λέμε», πρόσθεσε για να μπει στη συνέχεια στο... ζουμί.

«Για το θέμα του Κώστα λοιπόν! Είναι ένας αθλητής που ο Ολυμπιακός του έδωσε τα πάντα. Τον πήραμε παιδάκι από τον Μαντουλίδη, τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε. Νομίζω η δήλωση που έκανε είναι τελείως εκτός λογικής, ίσως είχε μπερδευτεί ή πιεστεί από κάποιον», δήλωσε ο εκ των προέδρων, αναφερόμενος κυρίως στη δήλωση περί έλλειψης σεβασμού που επικαλέστηκε ο Σλούκας.

Επίσης, εξήγησε πως «αυτά που είπε είναι εκτός λογικής, σαν είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εμείς δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ. Ούτε για το τι έγινε εκεί (σ.σ στο ραντεβού), ούτε μετά. Ο ίδιος ήρθε σε μια συνάντηση, καθυστερημένη ενδεχομένως με δική του υπαιτιότητα, μιλήσαμε τέσσερις σε καλό κλίμα, κατέβηκε κάτω, εκεί ήσασταν όλοι και τον περιμένατε. Σας είπε πως έγινε μια επικοιδομητική συζήτηση, μετά από 1-2 μέρες αποχώρησε, έκανε δήλωση πως ο σεβασμός από εμένα και τον Παναγιώτη δεν επιβλήθηκε, αλλά εμπνεύστηκε. Αυτή ήταν η δήλωση όταν έφυγε και από τότε δεν ξανασχοληθήκαμε μαζί του. Δεν έγινε καμία επαφή, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική. Δεν έγινε κάτι άλλο, τώρα πώς λέει ότι δεν είχε σεβασμό... δεν στέκουν, φαντάζομαι ήδη θα το έχει μετανιώσει».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.