Αγγελική Παντερή: Ποια είναι η Ελληνίδα που θα δοκιμαστεί στην Μπαρτσελόνα

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Η Αγγελική Παντερή  αγωνίζεται στην Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ έχει χριστεί και διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων, έλαβε κλήση για να δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα το διάστημα 19 με 23 Δεκεμβρίου.

 Πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία για την 18χρονη αθλήτρια, η οποία θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να πείσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να την κρατήσουν στην ομάδα. 

Ποια είναι η Αγγελική Παντερή

Γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 2006 στη Ρόδο και μεγάλωσε στο «νησί των Ιπποτών». Εκκίνησε την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 8 ετών στην ακαδημία του Απόλλωνα (Ρόδος), ενώ στα 12 της μεταπήδησε στις Ialisos Ladies (πρώην ΑΣΤΙΡ). Εκεί αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια και το 2022 πανηγύρισε με τον σύλλογο την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Ο άνθρωπος πίσω από τα δοκιμαστικά στην Μπαρτσελόνα

Το 2022, όσο ακόμα αγωνιζόταν στην Ρόδο η 16χρονη ποδοσφαιρίστρια αντιμετώπισε τους Legends 2004, στο πλαίσιο μίας δράσης στο νησί. 

Εκεί, ένας από τους πρωταθλητές Ευρώπης, ο οποίος δεν θέλει να αναφερθεί το όνομά του, ξεχώρισε το ταλέντο της Αγγελικής και μετά το τέλος της αναμέτρησης φρόντισε να βρεθεί κοντά της, εκφράζοντας τον θαυμασμό του. «Συνέχισε την καλή δουλειά», ήταν τα λόγια που της είπε.

Από τότε συνεχίζουν να επικοινωνούν, με τον ίδιο να τη βοηθάει όπου και όπως μπορεί, και ήταν αυτός, ο οποίος πρότεινε την 18χρονη πλέον αθλήτρια στην Μπαρτσελόνα. Οι σκάουτερ των Καταλανών την παρακολούθησαν με την Εθνική Νεανίδων στους αγώνες εναντίον της Πολωνίας και της Λιθουανίας, αποφασίζοντας να την καλέσουν το καλοκαίρι του 2024 για δοκιμαστικά.

Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια, όμως, αποφάσισε να μεταφέρει την ημερομηνία για τον προσεχή Δεκέμβρη, για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν, ενώ δεν ήθελε να αφήσει ούτε τις υποχρεώσεις της με την Εθνική και τον ΑΟ ΡΕΑΣ, την ομάδα που αγωνίζεται από το 2022.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.