Αγγελική Νικολούλη-Ξέσπασε για τον φοιτητή από τα Σπάτα: «Είναι τραγικό...»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Σε on air ξέσπασμα για την υπόθεση θανάτου του φοιτητή από τα Σπάτα, Ντουρτουρέκα που εντοπίστηκε απαγχονισμένος με δεμένα χέρια στο δωμάτιο του, προχώρησε η Αγγελική Νικολούλη.

Για άλλη μια εκπομπή, η «καπετάνισσα» του «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με τη σκοτεινή υπόθεση θανάτου του 19χρονου φοιτητή, την ώρα που η οικογένειά του καταγγέλει αστοχίες και παραλείψεις στις έρευνες, σημειώνοντας πως αποκλείεται το παιδί του να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, πρόκειται για ένα σκηνοθετημένο τόπο θανάτου.

  • Τα θολά σημεία στις έρευνες των Αρχών για τον χαμό του 19χρονου στάθηκε η αφορμή για να εκνευριστεί η γνωστή παρουσιάστρια:

«Εγώ θα το πω κι ας γίνομαι κουραστική. Φθάνει μια εκπομπή σε μια τέτοια λεπτή υπόθεση που έχει θύμα ένα παιδί 19 ετών που έχει πίσω δύο γονείς που δίνουν την μάχη που θα έπρεπε να είχε δοθεί από την αρχή, για να μην καλυφθεί ένα έγκλημα. Οι ειδικοί τους λένε εδώ απομακρυνθείτε από την αυτοχειρία, γιατί έχετε να κάνετε με μια δολοφονία. Λοιπόν είναι τραγικό, φοβερό οι ειδικοί να επισημαίνουν πράγματα, να σου δίνουν στοιχεία και να μην προχωρούν οι Αρχές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω περιμένουν ».

  • Παράλληλα, η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε: 

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν όλα αυτά τώρα. Πώς είναι δυνατόν όλοι να τα λένε και να μένουμε εκεί; Δεν θέλω μετά από αυτή την εκπομπή να μην έχει γίνει κάτι. Ακούω με φοβερή προσοχή τους ειδικούς εδώ, είναι κρίμα να επανέλθεις για να πεις πάλι τα ίδια, να χτυπήσεις πόρτες ιθυνόντων. Δεν είναι τραγικό; Εγώ μεταφέρω την φωνή των τηλεθεατών και των γονιών.

 Χθες ήταν ο Νικόλας, αύριο ή μεθαύριο μπορεί να είναι άλλο παιδί που το παρέσυραν στην μαγεία. Γιατί ακούσαμε κι από άλλους φίλους το τι γινόταν στα σχολεία και στις αυλές. Πώς τα πλησίαζαν, πώς σχεδίαζαν τον σατανά πάνω τους. Και καθόμαστε με δεμένα τα χέρια; Δεν είναι τραγικό όταν βλέπεις τέτοια εξέλιξη; Άντε να δούμε λοιπόν ποιος δικαστής θα ευαισθητοποιηθεί και θα πει ”προχωράτε”».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.