Αγγελίδης: «Πολύ καλός κάτω από την εστία ο Παβλένκα - Μεγάλος ανταγωνισμός για Κοτάρσκι»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Για την απόφαση του να παίξει στη Βέρντερ Βρέμης και τη μεταγραφή του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο νεαρός τερματοφύλακας, που πέρασε από τις ακαδημίες του Δικεφάλου, Σπύρος Αγγελίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για την επιλογή της Βέρντερ: «Κάνω προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, παίζω και με τη δεύτερη. Ήταν σωστή η επιλογή να έρθω. Είναι ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, προπονούμαι με μεγάλους παίκτες. Θα αποκτήσω εμπειρίες και θα πάρω και την ευκαιρία στην α' ομάδα. Είναι υψηλό επίπεδο ακόμη και στην δ' κατηγορία της Γερμανίας, όπου αγωνίζεται η δεύτερη ομάδα μας».

Τη μεταγραφή του Παβλένκα: «Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Έχει καλά ρεφλέξ και θα είναι καλός ο ανταγωνισμός για τον Κοτάρσκι. Τον λένε χταπόδι, η αλήθεια είναι αυτή. Είναι πολύ καλός και είναι δυνατός κάτω από την εστία, είναι εργατικός και υποστηρικτικός. Είναι ένα καλό παράδειγμα για τους μικρούς, πάντα μας βοηθούσε. Είναι φανταστικός σαν άνθρωπος».

Τη σύγκριση Παβλένκα - Κοτάρσκι: «Είναι και οι δυο καλοί κάτω από την εστία. Θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό».

Ποια θα είναι η διαφορά ανάμεσα σε ελληνικό και γερμανικό πρωτάθλημα: «Η διαφορά είναι ότι δίνεται βαρύτητα στη λεπτομέρεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.