Προηγήθηκε 4-0 η ΑΕΚ, χαλάρωσε, δέχτηκε τρία γκολ και τώρα θέλει σοβαρότητα!

Metrosport Team24 Ιουλίου 2024

Αγχώθηκε στο φινάλε αλλά πανηγύρισε η ΑΕΚ τη νίκη με 4-3 επί της Ίντερ Εσκάλδες για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία μόλις στο πέμπτο λεπτό όταν ο Γκατσίνοβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας ενώ νωρίτερα ο Λιούμπισιτς έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ της Ίντερ Εσκάλδες μπλόκαρε. Ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε στο έκτο λεπτό όταν ο Λιβάι Γκαρσία πήρε την μπάλα από τα αριστερά, την έστειλε στη μικρή περιοχή και ο Κροάτης έκανε το 1-0.

Οι παίκτες της ΑΕΚ συνέχισαν να πιέζουν και απείλησαν με πλασέ του Γκατσίνοβιτς αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. και του Λιούμπισιτς ενώ στο 20ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Στακόσα έκανε ασίστ με βαθιά μπαλιά στον Λιβάι, ο οποίος βγήκε σε τετ α τετ με τον Μουνιόθ, ο οποίος απέκρουσε την πρώτη φορά αλλά όχι τη δεύτερη.

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να κάνει το 3-0 με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού όταν μετά από γύρισμα του Ρότα από τα δεξιά, ο Γιόνσον πήρε την κόντρα και ο Γκατσίνοβιτς με πλασέ μέσα από τη περιοχή έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ Εσκάλδες απείλησε την εστία του Στρακόσα όταν ο Λόπεζ βγήκε σε τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 51’ ο Ελίασον έκλεψε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να τροφοδοτήσει τον Γκαρσία. Ένα λεπτό μετά ο Σιμάνσκι, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μουνιόθ παραχώρησε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Μουκουντί έκανε το 4-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ελίασον. Οι παίκτες του Αλμέιδα συνέχισαν να πιέζουν

αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 65ο λεπτό με αυτογκόλ του Βίντα ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Αντρέου ευστόχησε από την άσπρη βούλα και μείωσε σε 4-2.

Πριν η Ίντερ Εσκαλδές κάνει το 4-2 η Ένωση έχασε πέναλτι με τον Λιβάι Γκαρσία.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και βρήκαν τρίτο τέρμα όταν στο 83ο λεπτό ο Μουκουντί μετά από εκτέλεση φάουλ απομάκρυνε την μπάλα αλλά ο Βίτι με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 4-3.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία.

Ίντερ Εσκάλδες: Μουνιόθ, Γκαγιέγκο, Πουέντες, Φέχερ, Τόρες, Έλο, Αλόνσο, Μπουχάρμα, Μπερλάνγκα, Ζαν-Λουκ, Λόπες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.