Αγανάκτηση του Βελλίδη για το Καυτανζόγλειο: «Ακατάλληλο σε όλα»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2023

Η κατάσταση που επικρατεί στο Καυτανζόγλειο έχει απασχολήσει πολλές φορές την τελευταία περίοδο πολλούς αθλητές, με το γήπεδο να μοιάζει παρατημένο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ηρακλή, Μάρκος Βελλίδης, ξέσπασε με ανάρτησή του στα social media.

«Καυτατζόγλειο 2 μέρες πριν από αγώνα. Η διοίκηση πληρώνει ένα σκασμό χρήματα για αυτό που λένε γήπεδο...και ταυτόχρονα ο κόσμος της ομάδας δεν μπορεί να παρευρεθεί στους αγώνες λόγω ακαταλληλότητας στις εξέδρες. Ακατάλληλο σε όλα...», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βελλίδης στην ανάρτησή του.

Συνεχίζει την προετοιμασία του για τον ντέρμπι

Ο Ηρακλής συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, με τον Σάκη Τσιώλη να επιλέγει το Καυτατζόγλειο για να προπονηθεί η ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ηρακλή: «Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η προπόνηση της ομάδας μας, ενόψει της δύσκολης όσο και σημαντικής από κάθε άποψης αναμέτρησης, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, την Τετάρτη (16:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Ο κόουτς Τσιώλης επέλεξε να γίνει η προπόνηση στο Στάδιο που θα διεξαχθεί το μεθαυριανό παιχνίδι, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να δουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, να προσαρμοστούν σ’ αυτόν και φυσικά να έχουν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση με συνθήκες αγώνα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, ο προπονητής αφού πρώτα δοκίμασε αρκετές και διαφορετικές τακτικές, καταλήγοντας σ’ αυτές που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, ολοκλήρωσε την προπόνηση με στατικές φάσεις, χτυπήματα φάουλ και κόρνερ, τόσο σε κατάσταση άμυνας, όσο και επίθεσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.