Αγ. Γεώργιος Ν. Κρήνης: Οι στόχοι επιτεύχθηκαν, συνεχίζει ο Γιάννης Μαντζιούνης

Χρήστος Λιάπης27 Ιουνίου 2024


Στην έκτη θέση τερμάτισε φέτος ο Αγιος Γεώργιος Ν. Κρήνης μαζί με την Προοδευτική.

Η χρονιά ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες και ουσιαστικά από το μηδέν, καθώς με την έναρξη της σεζόν το ρόστερ της ομάδας αποτελούνταν από 5 παίκτες. Με τον νέο προπονητή, Ματζιουνη Γιάννη, ο οποίος γνώριζε την κατάσταση καθώς είναι υπεύθυνος των ακαδημιών, η ομάδα άρχισε να στελεχώνεται και το ροστερ να γεμίζει. Έπειτα από το μουδιασμένο ξεκίνημα που έφερε την ομάδα στην προτελευταία θέση, ακολούθησε περαιτέρω ενίσχυση τον Γενάρη, δέσιμο της ομάδας μέσα από προπονήσεις και αγώνες, με αποτέλεσμα τους τελευταίους τρεις μήνες να κάνει πορεία πρωταθλητισμού χάνοντας μόνο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και καταλήγοντας στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Συνεχίζει ο Γιάννης Μαντζιούνης

Η διατήρηση του κορμού της ομάδας θεωρείται βέβαιη τη νέα περίοδο με βάση το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, ακόμα και όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Το σίγουρο είναι ότι ο στόχος του μικρού μέσου όρου ηλικίας για φέτος επετεύχθη, όπως και η συμμετοχή παικτών προερχόμενων από τις ακαδημίες της ομάδας, όπου και εκεί φαίνεται να γίνεται αξιόλογη δουλειά.

Για την φετινή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίσει ο Ματζιούνης Γιάννης ο οποίος με την διατήρηση του βασικού κορμού και την ενίσχυση της ομάδας βάζει υψηλούς στόχους!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.