Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Κυβερνητικός δάκτυλος πίσω από την απόφαση»

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Ιουνίου 2023

Το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Πατρίδα» κόπηκε από τον Άρειο Πάγο στις πρώτες εκλογές, ωστόσο η νεαρή πολιτικός άλλαξε το όνομα σε «Φωνή Λογικής» και κατεβαίνει στις δεύτερες εκλογές. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο mynews.gr και μίλησε για το νέο της κόμμα, τις θέσεις του κόμματος, την κόντρα της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ενώ έκανε την εκτίμησή της για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχουμε την 25η Ιουνίου.

Που στηρίχθηκε ο Άρειος Πάγος και έκοψε το κόμμα σας στις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου:

''Ειλικρινά δεν κατάλαβε κανείς νομικός που διάβασε την απόφαση. Ακατανόητη πραγματικά. Γιατί μίλαγε για σύγχυση του εκλογικού σώματος τη στιγμή που α) κανένα κόμμα δεν κατέβαινε με το όνομα ΠΑΤΡΙΔΑ και β) ο κ. Μπογδάνος και ο συνασπισμός που ανήκει είχαν ήδη κοπεί την προηγούμενη από τις εκλογές. Γι΄ αυτό εικάζουμε βάσιμα πως κρύβεται κυβερνητικός δάκτυλος πίσω από την απόφαση''.

Πως διεκόπη η συνεργασία σας με τον Κώστα Μπογδάνο;

''Η συνεργασία μας διεκόπη άσχημα γιατί ο κ. Μπογδάνος προτίμησε μαζί με λίγους φίλους του την αγκαλιά του κ. Εμφιετζόγλου για να συνεχίσει. Αυτό δεν γινόταν φυσικά να το δεχτώ. Οπότε τέλος ο κ. Μπογδάνος για μένα από τότε και για πάντα''.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.