Africafoot: «Πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς του ΠΑΟΚ στον Ντέσερς»

Γιώργος Ζαΐρης27 Ιουλίου 2024

Το όνομα του Σιρίλ Ντέσερς σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ επαναφέρει η ιστοσελίδα "Africafoot", σημειώνοντας ότι ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση στη σκωτσέζικη Ρέιντζερς για δανεισμό του 29χρονου σέντερ φορ.

Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα, δεν πρόκειται απλά για δανεισμό από πλευράς ΠΑΟΚ, αλλά για... οψιόν αγοράς του Νιγηριανού φορ, για το επόμενο καλοκαίρι, με την προσφορά να αγγίζει τα 3.500.000 ευρώ.

Μάλιστα, η σκωτσέζικη ομάδα φαίνεται απρόθυμη να τον συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της, γι' αυτό και ο Ντέσερς αναζητά την ομάδα που θα του επιτρέψει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ωστόσο, δεδομένης της προσθήκης του Φεντόρ Τσαλόφ, που εκτιμάται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν το τελικό «οκ», το σενάριο απόκτησης του Ντέσερς μπορεί και να μην είναι τόσο ρεαλιστικό. 

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας africafoot.com 

«Αναζητώντας επιθετικό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει βάλει στο στόχαστρό του έναν σκόρερ από τη Ρέιντζερς της Γλασκώβης.

Πράγματι, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο συντακτικό επιτελείο του Africafoot, ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να εντάξει στην ομάδα του τον Σιρίλ Ντέσερς. Γρήγορος επιθετικός με εξαιρετική ποιότητα στο τελείωμα, ο πρώην παίκτης της Φέγενορντ θα μπορούσε επομένως να ενταχθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα εάν υλοποιηθεί η πρόταση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πηγές μας, ο ελληνικός σύλλογος επιθυμεί να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Νιγηριανού επιθετικού ως δανεικός για την επόμενη σεζόν με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 3.500.000 ευρώ. Ωστόσο, ο Ντέσερς γνωρίζει για το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων από την Ιταλία».

Photo Credits: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.