Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Ντουάρτε: «Κάθισα στο συμβόλαιο μου στον Άρη»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2023

Μέσα σε όλους αυτούς που πέρασαν και δεν… ακούμπησαν και αποδείχτηκαν αποτυχημένες επιλογές στον Άρη των τελευταίων χρόνων, ήταν ασφαλώς και ο Λερίν Ντουάρτε. Έχοντας βρει πια δουλειά στη VV Noordwijk, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ολλανδίας, έκανε δηλώσει στο voetbalindebollenstreek και μίλησε όσο πιο ειλικρινά μπορούσε για το πέρασμα του από τον Άρη.

«Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψα στην Ολλανδία μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα. Μετά αποφάσισα να μην κάνω τίποτα για ένα χρόνο. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος και έχουμε τρίτο παιδί. Εξ ου και η επιλογή να κάνουμε ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο».

Αναφερόμενος στην παρουσία του στον Άρη, είπε: «Πέρασα υπέροχα εκεί. Τα παιδιά πήγαν μαζί σε ένα καλό σχολείο. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμενε δύο λεπτά μακριά μου. Τα παιδιά μας τα πήγαιναν πολύ καλά».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Τη δεύτερη σεζόν είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο και η τελευταία χρονιά ήταν στην πραγματικότητα ένα είδος διακοπών. Δεν έπαιξα και ο σύλλογος ήθελε να με διώξει. Στη συνέχεια κάλεσα έναν δικηγόρο. Ήταν ένα καλό συμβόλαιο και συνειδητά επέλεξα να ‘’κάτσω’’ σε αυτό μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.