Αφιέρωμα στην άνοδο του Οδυσσέα Κορδελιού (δηλώσεις τριών ποδοσφαιριστών)

Χρήστος Λιάπης21 Ιουνίου 2024

Ο Οδυσσέας Κορδελιού πέτυχε την άνοδο στη Β’ κατηγορία και πλέον ανάλογες επιτυχίες θέλει να ζήσει και τα επόμενα χρόνια. 

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος συνεχίζει στο προπονητικό πόστο του Οδυσσέα με τον συνεργάτη του Μπάμπη Λύρη. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 19 Αυγούστου. Κατά 70% θα μείνει η ίδια ομάδα με 3-4 προσθήκες με στόχο ο σύλλογος να αλλάξει εκ νέου κατηγορία.

Ο στόπερ του Οδυσσέα Κύριλλος Πιστόπουλος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αγροτικό Αστέρα και Αίαντα Ευόσμου.

Για την άνοδο του Οδυσσέα είπε: «Ηταν μια φανταστική χρονιά. Στο περισσότερο διάστημα ήμασταν στην πρώτη θέση. Στην πορεία κάποιοι τραυματισμοί μας στοίχισαν με αποτέλεσμα να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση».

Για σένα; «Ηταν από τις καλύτερες χρονιές μου. Τα παιδιά είναι φανταστικά. Και του χρόνου θα στοχεύσουμε στην άνοδο. Δεν αξίζει ο Οδυσσέας να αγωνίζεται σε αυτές τις κατηγορίες. Ο προπονητής έχει την εμπειρία και τις γνώσεις για να πάει τον Οδυσσέα πιο ψηλά»

Ο Κυριάκος Σεμερτζίδης έχει παίξει στον Ελευθεριακό, ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων αλλά και παλαιότερα στον Οδυσσέα όταν αγωνιζόταν στην Α1. Για την φετινή χρονιά ο μέσος του Οδυσσέα είπε: «Τα πράγματα κύλησαν πιο δύσκολα από ότι περιμέναμε. Χάσαμε τον στόχο μας που ήταν το Πρωτάθλημα. Πήραμε την άνοδο αλλά αυτό δεν μας ικανοποιεί. Και τα επόμενα χρόνια στόχος θα είναι το Πρωτάθλημα. Εχουμε καλή διοίκηση, καλό προπονητή και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, η ομάδα θα πετυχαίνει ανόδους και θα φτάσει στην Α1. Στόχος μας να οδηγήσουμε τον Οδυσσέα εκεί που αρμόζει τον Οδυσσέα και η ιστορία τ ου και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ποια ήταν τα συν της ομάδας; Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα παιχνίδια. Είχαμε ποιότητα. Από τα φιλικά φάνηκε όπου ήμασταν αήττητοι ότι δεν ήμασταν για αυτή την κατηγορία. Αδικηθήκαμε που δεν πήραμε το Πρωτάθλημα αλλά έπαιξαν και άλλοι παράγοντες σε αυτό»

Αλέξης: «Ότι χρειαζόμαστε το έχουμε»

Ο Δημήτρης Αλέξης έχει παίξει προηγούμενα σε Ελευθεριακό, Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Μαλγάρων, Αλμωπό Αριδαίας. Πέτυχε συνολικά 15 γκολ και είχε 22 ασίστ. Για τον φετινό Οδυσσέα ανέφερε: «Το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ καλά. Η διοίκηση ήταν δίπλα μας από τη πρώτη στιγμή. Εγώ και κάποιοι άλλοι παίκτες είχαμε παίξει και στην Α1. Ακολουθήσαμε τον προπονητή μας στον Οδυσσέα που θέλει να φτάσει τον Οδυσσέα πολύ ψηλά αλλά και η διοίκηση είναι δίπλα σε όλα.

Ότι χρειαζόμαστε το έχουμε για Γ’ τοπικό. Γυμναστή, γιατρούς, πηγαίναμε παντού στις μετακινήσεις μας με πούλμαν, κάτι που δεν συμβαίνει ούτε και στην Α1».

Πως ήταν ο όμιλος; «Ηταν τρεις τέσσερις καλές ομάδες και από και πέρα οι υπόλοιπες ήταν πιο αδύναμες. Οσο για εμάς σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και έγινε αυτό που έγινε. Η μπάλα τιμωρεί αν δεν είσαι αυτός που πρέπει. Από την άλλη σε αρκετά παιχνίδια δεν είχαμε καλές διαιτησίες αλλά πετύχαμε τελικά τον στόχο μας». Για σένα: «Θα συνεχίσω και του χρόνου. Μου έκαναν και πρόταση να αναλάβω τμήμα της ακαδημίας. Είμαστε σαν μια οικογένεια στον Οδυσσέα. Η διοίκηση έχει ένα όραμα σε λίγα χρόνια να οδηγήσει τον Οδυσσέα εκεί που του αξίζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.