ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: Συνεντεύξεις Παπαγεωργίου, Μωραΐτη-Έφτασε ο Γιόχανσον

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Έφτασε στη Λάρισα ο Σουηδός διεθνής αμυντικός Ματίας Γιόχανσον! Το νέο σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στη Λάρισα και αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Την Πέμπτη 29/8 η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας όπου θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου καθώς και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών μας.

Λεπτομέρειες για την συνέντευξη τύπου θα υπάρξουν με νεότερη ανακοίνωση της διοίκησης.


Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσκαλέσει τους αθλητικούς συντάκτες και τους δημοσιογράφους της πόλης, να γνωρίσουν από κοντά και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στο νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Ματίας Γιόχανσον.


Εκτός από την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Σουηδού, στην ΑΕΛ υπήρξαν και 2 συνεντεύξεις παικτών της. Τον «χορό» ξεκίνησε ο έμπειρος επιθετικός Παναγιώτης Μωραϊτης που μίλησε για τους φιλάθλους και δεν δίστασε να υποσχεθεί πως η ΑΕΛ θα κάνει τα πάντα για να ανέβει κατηγορία.




Στη συνέχεια μίλησε ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου, Κώστας Παπαγεωργίου που αναφέρθηκε στο υπέροχο κλίμα της ομάδας αλλά και την διαφορά ποιότητας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Hλίας Μπίνας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.