ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στην Πτολεμαΐδα

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στην Πτολεμαϊδα. Σήμερα οι «βυσσινί» προπονήθηκαν το πρωί με το πρόγραμμα να έχει αρκετή ένταση. Αρχικά πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις με την μπάλα και στην συνέχεια δόθηκε βαρύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στα τελειώματα των φάσεων.

Αρκετές φορές ο προπονητής της ομάδας μας έδινε οδηγίες για τον σωστό τρόπο που θα πρέπει να μεταφέρεται η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ δεν παρέλειπε να δίνει και τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μετά από κάθε πετυχημένη ενέργειά τους.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες να ανταποκρίνονται στα θέλω του και αυτό σίγουρα του δημιουργεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς έχει αρκετές επιλογές προκειμένου να χτίσει την ΑΕΛ της επόμενης σεζόν, που έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Super League.

Tο Σάββατο (24/8) η ΑΕΛ θα δώσει φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει ακόμη ένα φιλικό με τον Καμπανιακό και θα επιστρέψει στη βάση της την 1 Σεπτεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Μπίνας  


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.