ΑΕΛ: «Η σημερινή απόφαση να είναι και η τελευταία»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημόσια παραθέτει την απόφαση της ΔΕΑΒ μετά και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΛ-Καβάλα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 για τη χρονική περίοδο 2024-2025.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σέβεται απόλυτα την κρίση της αρμόδιας διαρκούς επιτροπής και το μόνο που επιθυμεί να επικοινωνήσει με την δημοσιοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης είναι η αναγκαιότητα να πρυτανεύσει η λογική σε όλους τους εμπλεκόμενους, πρωτίστως για την ασφάλεια του φίλαθλου κοινού και δευτερεύοντος για την ασφάλεια και την προστασία της ομάδας μας.

Ευελπιστούμε για το κοινό καλό η σημερινή απόφαση να είναι και η τελευταία επισημαίνει

Βοσνιάδης: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα»

Καλή αρχή έκανε στο Πρωτάθλημα η ΑΕΛ και ο προπονητής της Αλέκος Βοσνιάδης για την ομάδα του και τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε είπε:

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Διαγόρα αλλάξαμε σχηματισμό και βάλαμε και άλλο επιθετικό.

Ο αντίπαλος είχε κλειστή άμυνα αλλά βάλαμε τρία τέρματα. Η ομάδα σιγά, σιγά θα βρει ρυθμό».

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της ΑΕΛ Γιάννης Πασάς ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που μας βοήθησαν σημαντικά. Προχωράμε»

Στο αγωνιστικό κομμάτι αναμένεται να επιστρέψουν Γιόχανσον και Οικονόμου.

Τουρνουά μνήμης

Εγινε με επιτυχία το τουρνουά παλαιμάχων με τη συμμετοχή της ΑΕΛ, της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου στη μνήμη φιλάθλων, παικτών παραγόντων που έφυγαν από τη ζωή.

Παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Δημ. Κουρέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα Δημήτρης Τσέτσιλας, ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Σωτήρης Σουλούκος. Ακόμη από την ΠΑΕ ο Γιάννης Νταβέλης, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Λάμπρος Ιωακείμ και τρεις παλαιοί γενικοί αρχηγοί της ομάδας οι Αγαθάκος Χρήστος, Γιάννης Παπαμιμίκος, Γιώργος Λόκας

Η. ΜΠΙΝΑΣ



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.