ΑΕΛ: Φιλικό τεστ με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Δυνατό φιλικό τεστ έχει η ΑΕΛ ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 την Παρασκευή  16 Αυγούστου στο ΑEL FC ARENA στις 18:30.

Για την αναμέτρηση αυτή θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ θα λειτουργήσουν μόνο η δυτική κερκίδα και το νότιο πέταλο.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το φιλικό σε όποια από τις δύο κερκίδες επιθυμούν.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι από τον πρώτο εντός έδρας φιλικό αγώνα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16/8 με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο έλεγχος στις θύρες θα πραγματοποιείται με ταυτοποίηση του QRcode μέσω της εφαρμογής gov.gr όπου όλοι θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει στα κινητά τους τηλέφωνα.

Ακόμη αναφέρει: «Περισσότερες πληροφορίες για τα βήματα της διαδικασίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://tickets.gov.gr/ αλλά και στα γραφεία μας με ένα τηλεφώνημα στο 2411 803 333.

Ομοίως έχουν λάβει γνώση με email που φέρει μοναδικό κωδικό εγκατάστασης και οι φίλαθλοι που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας ηλεκτρονικά.

Για όσες περιπτώσεις έκαναν χρήση του δικαιώματος αγοράς με 3 δόσεις η είσοδος θα είναι δωρεάν αν έχει εξοφληθεί ως το μεσημέρι της Παρασκευής και η 2η δόση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ Σκαρλάτου Σούτσου 3 (3ος όροφος)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.