ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: «Φέτος είναι η χρονιά των μεγάλων υπερβάσεων».

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Με αναφορές στους στόχους της ομάδας, στην ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου καθώς και της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών, αλλά και μην κρύβοντας τον προβληματισμό του για την ανταπόκριση του κόσμου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, πλαισιωμένος από στελέχη της διοίκησης, παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης συνέντευξη τύπου στο Divani Palace.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και παρόντος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Ματίας Γιόχανσον, ο κ. Νταβέλης επανέλαβε τη στόχευση για άνοδο, καλώντας ταυτόχρονα όλους να στηρίξουν την προσπάθεια.

Με τη χαρακτηριστική φράση «φέτος είμαστε αστακοί» ο πρόεδρος της «βυσσινί» ΠΑΕ αναφέρθηκε σε διοικητική και αγωνιστική πληρότητα, εκφράζοντας ταυτόχρονα βεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά και την εκτίμησή του στη νέα ηγεσία της ΕΠΟ. «Φέτος είναι η χρονιά των μεγάλων υπερβάσεων.

Η ομάδα με τη στάση της “ομολόγησε” πως θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες για την άνοδο», συνέχισε, κάνοντας λόγο για διοικητική αναδιάρθρωση στην ΠΑΕ και σοβαρές μεταγραφικές ενισχύσεις με παίκτες SL, εστιάζοντας ταυτόχρονα στην ανάγκη στήριξης από τον κόσμο και τις επιχειρήσεις της Λάρισας.

«Η στήριξη πρέπει να είναι έμπρακτη και σήμερα ο κόσμος βαθμολογείται κάτω από τη βάση. Όταν ζητάς δόσεις στα εισιτήρια, εισακούγεσαι άμεσα και η ανταπόκριση είναι 45 διαρκείας τότε μάλλον ψάχνουμε περιττές δικαιολογίες. Από σήμερα λοιπόν κρίνεται η δική τους ανταπόκριση και όχι η δική μας», τόνισε ο κ. Νταβέλης.

Παίρνοντας τον λόγο ο ποδοσφαιριστής, Ματίας Γιόχανσον, δήλωσε ευτυχής για την παρουσία του στη Λάρισα, «μια πόλη που ζει και αναπνέει για την ομάδα της ΑΕΛ», προσθέτοντας πως γνωρίζει τους υψηλούς στόχους και θέλει να συμβάλλει στην άνοδο.

«Αντίπαλος της ΑΕΛ, όπως έχει χτιστεί, θα είναι μόνο ο κακός της εαυτός», υπογράμμισε τέλος ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στον σοβαρό σχεδιασμό που προηγήθηκε, επαναλαμβάνοντας πως ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι το πρωτάθλημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΜΠΙΝΑΣ




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.