ΑΕΚ vs ΠΑΟΚ: Το κρίσιμο 24ωρο και ο μεγάλος πόθος του Κωνσταντέλια

Κώστας Πετρωτός18 Οκτωβρίου 2024

O Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό του ΠΑΟΚ ενόψει του σπουδαίου αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena το βράδυ της Κυριακής, καθώς η φαρυγγίτιδα που έφερε μαζί του από την εθνική ομάδα (και του στέρησε την πιθανή συμμετοχή στο ματς με την Ιρλανδία) δεν τον έχει εγκαταλείψει ακόμη. 

Χθες, βέβαια, ο νεαρός Βολιώτης έκανε ατομικό πρόγραμμα και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα, ωστόσο, το αν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή θα κριθεί σήμερα. Αν όλα είχαν κυλήσει καλά χθες βράδυ και μέσα στην ημέρα, μέχρι και αργά, δεν ανεβάσει πυρετό, ο 21χρονος άσος θα είναι στην αποστολή, καθώς, έστω και ανέτοιμος, μπορεί να αποτελέσει μία σημαντική μονάδα που ερχόμενη από τον πάγκο, έχει την ικανότητα να προσφέρει πολλά και ίσως να αποτελέσει και game changer, αν χρειαστεί.

Ο Λουτσέσκου θα περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί το 24ωρο και ελπίζει να μπορεί να υπολογίζει στον «Ντέλια» που είναι ένας παίκτης με το απρόβλεπτο στο ρεπερτόριό του, όσο κανείς άλλος.

«Καίγεται» να παίξει για να ζήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη με ΑΕΚ

Ο ίδιος ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να λείψει από αυτό το παιχνίδι, καθώς πάντα τον εξιτάρουν τα μεγάλα ματς. Ειδικά, με την ΑΕΚ έχει ένα ακόμη κίνητρο, γιατί είναι η μόνη από τις μεγάλες ελληνικές αντιπάλους του ΠΑΟΚ που δεν έχει χαρεί νίκη στην έδρα της. 

Ο «Ντέλιας» έχει χαρεί διπλά κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (φυσικά και το διπλό τίτλου στο Βικελίδης με την δική του σούπερ ενέργεια), όχι, όμως, με αντίπαλο την ΑΕΚ, κόντρα στην οποία στο προ διετίας ντέρμπι στην OPAP Arena είχε μπει για πρώτη φορά βασικός στην εποχή Λουτσέσκου, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και προϊδεάζοντας γι’ αυτό που θα ακολουθούσε. Ήταν 30 Οκτωβρίου 2022, τότε ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 2-0 και έκτοτε σε 9 ματς, μετρά από δύο νίκες και ισοπαλίες, παράλληλα, όμως, και πέντε ήττες (μία εκ των οποίων στον τελικού του Βόλου). Συνολικά στην έδρα της ΑΕΚ ο «Ντέλιας» έχει γευτεί τρεις ήττες και μία ισοπαλία και ο ίδιος θέλει πώς και πώς να καταγράψει την πρώτη νίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.