ΑΕΚ-Βόλος: Πυρ και μανία ο Χοακίν Γκόμεζ-«Είναι ντροπή το πρώτο γκολ!»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΝΠΣ Βόλου στον αγώνα, ο οποίος έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League, και πάτησε κορυφή πιάνοντας τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην πρώτη θέση.

Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, πάντως, με σκόρερ τον Πιερό προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της θεσσαλικής ομάδας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στο ημίχρονο.

Στο γκολ του Πιερό, μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα και ο προπονητής του Βόλου Χοακίν Γκόμεζ μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας λόγο για «ντροπή!».

«Νομίζω ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει πολύ διαφορετικά από τις άλλες ομάδες. Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα από το ματς, τη θετική εικόνα, την ανθεκτικότητα, την πειθαρχία μας και όσα έδειξε η ομάδα. 

Ήταν λίγο ντροπή το πρώτο γκολ, γιατί θεωρώ ότι υπήρχε καθαρό φάουλ, αν γινόταν από την άλλη πλευρά θα ήταν πέναλτι. Γενικότερα κρατάμε πολλά θετικά από το ματς. Αν βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο τέλος. 

Πολλοί παίκτες θα μας δώσουν αρκετά πράγματα, για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε», δήλωσε ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας.

Αποθέωσε τον κόσμο ο Αλμέιδα

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και, επιπρόσθετα, υποκλίθηκε και στους φιλάθλους της ΑΕΚ που τον αποθέωσαν.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη γιατί αντιμετωπίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Βόλος έχει βελτιωθεί, θέλαμε να φύγουμε με τη νίκη. 

Δυστυχώς μόλις φτάσαμε στο γήπεδο έπρεπε να κάνουμε μία αλλαγή, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

 Πάντα οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν ένα μεγάλο μέρος στην καρδιά μου. Πραγματικά τους αγαπάω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.