ΑΕΚ-Βόλος: Με υπογραφή Κοϊτά το 2-0 της Ένωσης-Το ακυρωθέν γκολ του Κάλενς

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Γερές βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο βάζει η ΑΕΚ με το ξεκίνημα του β' μέρους.

Μετά το γκολ του Πιερό στο α' ημίχρονο, η Ένωση με τη συμπλήρωση 62 λεπτών αγώνα πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Κοϊτά, ο οποίος σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό ματς μετά το γκολ που σημείωσε στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Λιούμπισιτς αφού βρέθηκε πεσμένος στο χόρτο εντός περιοχής, σηκώθηκε αμέσως από το έδαφος και βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά τον αμαρκάριστο Κοϊτά, ο οποίος από το ύψος της περιοχής εξαπέλυσε δυνατό σουτ με τη μπάλα αφού πρώτα κόντραρε στον Καλογερόπουλο να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Βόλου.

Το ακυρωθέν γκολ του Κάλενς

Η ΑΕΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και λίγα λεπτά πριν την επίτευξη του 2-0. Συγκεκριμένα ήταν το 55ο λεπτό όταν ο Κοϊτά εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την μεγάλη περιοχή του Βόλου και συγκεκριμένα προς τον Πήλιο.

Πριν η μπάλα φτάσει στον Πήλιο, παρενέβη ο Μύγας και η μπάλα στρώθηκε στον Κάλενς, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Βόλου.

Το γκολ, ωστόσο, ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης από το VAR, αφού η διαιτητική ομάδα έκρινε πως ο Πήλιος που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ επηρέαζε τη φάση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.