ΑΕΚ: «Απόλυτα υπεύθυνη η Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2023

Βυθισμένοι στο πένθος της, η ΑΕΚ θεωρεί παράλογο να διεξάγεται κανονικά η συνέλευση για τα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, με αφορμή αυτή την προγραμματισμένη μάζωξη, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απέδωσε όλες τις ευθύνες στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Σε αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι διοικούντες της ΑΕΚ, αναφορικά με τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην οποία παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της κροατικής ομάδας. Μια αναμέτρηση, που όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου δεν θα διεξαχθεί. 

Από όσους πρόλαβαν να πάρουμ τον λόγο, ξεχώρισεο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ,  ο οποίος έκανε μια δήλωση από πλευράς ΑΕΚ καταλογίζοντας την απόλυτη ευθύνη στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Αυτή τη στιγμή θεωρούμε αδιανόητο και παρανοϊκό να ξεκινάμε και να συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη, στην οποία είναι παρόντες και εκπρόσωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θρηνούμε την απώλεια της ζωής του οπαδού μας και έχουν συμβεί όσα έγιναν χθες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε απόλυτα υπεύθυνη τη Ντιναμό, που γνώριζε για την οργανωμένη μετακίνηση 150 οπαδών της από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα, ίσως και για τις προθέσεις τους. Ωστόσο, στη χθεσινή σύσκεψη, δεν ενημέρωσε την ΑΕΚ και την ελληνική αστυνομία, παρά μόνο για το ενδεχόμενο 30 οπαδοί της να έχουν πάρει εισιτήρια να μπουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Κοσμάς, που εστίασε στο ότι «δεύτερος υπεύθυνος είναι η ελληνική αστυνομία, η οποία επέτρεψε σε αυτό το κονβόι να διασχίσει όλη την ελληνική επικράτεια και να κάνουν ανενόχλητα το ραντεβού που είχαν με οπαδούς-εγκληματίες άλλης ελληνικής ομάδας και από κοινού τους επέτρεψε να φτάσουν ανενόχλητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η ελληνική αστυνομία είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι για όσα έγιναν χθες το βράδυ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.