ΑΕΚ: Τα πλάνα του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Οκτωβρίου 2024

Επιστροφή στη δράση μετά από δύο εβδομάδες με το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην OPAP ARENA να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής της Super League 1. 

Η Ένωση μετά την «σφαλιάρα» στο Αγρίνιο δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στο Πρωτάθλημα και με «όπλο» την έδρα θα επιχειρήσει να υπερκεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Ελλάδας και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Στρακόσα θα κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ρότα, Βίντα και Πήλιο, με την θέση που «παίζεται» μέχρι την τελευταία στιγμή είναι του αριστερού κεντρικού αμυντικού με τον Μουκουντί να φαίνεται πως έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον Κάλενς. 

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν ο Αλμέιδα επιλέξει τα ίδια πρόσωπα στον άξονα όπως στα τελευταία παιχνίδια. Δηλαδή τους Σιμάνσκι, Περέιρα με τον Πινέδα στη θέση πίσω από τον φορ.

Οι Κοϊτά και Ελίασον πρόκειται να ξεκινήσουν στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάι Γκαρσία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.