ΑΕΚ: Τα πλάνα Αλμέιδα για ΠΑΟΚ

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της την ήττα από την Μαρσέιγ και πλέον ρίχνει το βάρος της στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30/10, 19.30) στην OPAP ARENA για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανακατέψει κάπως την τράπουλα για να κατεβάσει τους πιο έτοιμους για την σπουδαία αναμέτρηση με τον ''Δικέφαλο του Βορρά''. 

Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι που θα παίξει ο Πινέδα. Αν μείνει αριστερά όπως στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, τότε στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, με έναν εκ των Τσούμπερ και Μάνταλο να κινείται πίσω από τον Πόνσε που αναμένεται να ξεκινήσει το ματς. 

Στο δεξί φτερό αναμένεται να είναι ο Ελίασον, ενώ αν ο Πινέδα πάει στον άξονα, τότε πιθανώς ο Τσούμπερ να παίξει αριστερά. 

Στην άμυνα η λογική λέει πως ο Ρότα θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας και ότι ο Μοχαμάντι θα ξεκινήσει αριστερά, με τους Βίντα και Μουκουντί να συνθέτουν το δίδυμο στους στόπερ εκτός απροόπτου. Ενώ κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς, τον οποίο ο Αλμέιδα θέλει να στηρίξει.

sdna.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.