ΑΕΚ: Πού «έκλεισαν» τα εισιτήρια διαρκείας στην OPAP Arena!

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της πώλησης εισιτηρίων διαρκείας, με τον τελικό αριθμό να είναι εντυπωσιακός σταματώντας στις 26.280 κάρτες.

Στην Ένωση είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την πώληση των διαρκείας στην OPAP Arena, κάτι που φαινόταν ότι θα συνέβαινε από την έναρξη της διάθεσής τους, καθώς το περσινό νταμπλ και η πορεία της ομάδας στη Ευρώπη ανέβασε τη δίψα των φίλων της Ένωσης!

Οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας για τη Νέα Φιλαδέλφεια συνέχιζαν να «τρέχουν» κανονικά με τη διαδικασία να κλείνει σήμερα και την ΑΕΚ να ανακοινώνει τον τελικό αριθμό για τις εγχώριες διοργανώσεις (είχε βγει ξεχωριστό πακέτο για τα ευρωπαϊκά ματς).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 και μέσω των δύο διαδικασιών που είχαν παραμείνει διαθέσιμες (τηλεφωνικά και μέσω email), ο τελικός αριθμός καρτών που διατέθηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι 26.280!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την απίστευτη ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, η οποία οδήγησε σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Οι φίλοι της ΑΕΚ αποτελούν διαχρονικά τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, εξασφαλίζοντας ότι η OPAP Arena θα είναι και τη φετινή σεζόν η πιο καυτή έδρα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.