ΑΕΚ: Πρώτο ματς της χρονιάς στη σκιά των επεισοδίων

Metrosport Team08 Αυγούστου 2023

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιχειρήσει να κάνει σήμερα απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τα επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από την OPAP ARENA να έχουν αφήσει πίσω τους έναν νεκρό και εννέα τραυματίες.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και η Ένωση έρχεται αντιμέτωπη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (21:45, CosmoteSport 1HD) στη σκιά των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν τα ξημερώματα έξω από το γήπεδο της ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Αυτά θα μπορούσαν να θέσουν ακόμη και ζήτημα αναβολής του αγώνα κάτι που, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υφίσταται.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή λόγω ενοχλήσεων. Στον αντίποδα, ο Βίντα αν και δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού βρίσκεται στην αποστολή.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» αναμένεται να παρατάξει τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Χατζισαφί, Ρότα στα άκρα, Μουκουντί, Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας. Το δίδυμο στο κέντρο θα συνθέσουν Σιμάνσκι, Γιόνσον, αριστερά θα παίξει ο Πινέδα, δεξιά ο Ελίασον και ο Τσούμπερ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Οι Κροάτες ήρθαν χωρίς προβλήματα στην Αθήνα και η πιθανότερη ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιγκόρ Μπίστσαν αποτελείται από τους εξής: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόβσκι, Σούταλο, Λιούμπιτσιτς, Μίσιτς, Μπουλάτ, Κανέκο, Μπατούρινα, Ιβανούσετς, Πέτκοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.