Πρόταση εκατομμυρίων από την Κρουζ Αζούλ για Πινέδα - Tι λέει η ΑΕΚ

Γιάννης Τσερβίνης07 Ιουνίου 2024

Τον επαναπατρισμό του Ορμπαλίν Πινέδα θέλουν οι Μεξικανοί και συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Κρουζ Αζούλ που επιθυμούν να μεταγραφεί στην ομάδα τους.

Ρεπορτάζ από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής κάνουν λόγο για πρόταση εκατομμυρίων της Κρουζ Αζούλ στην ΑΕΚ προκειμένου ο Πινέδα να φορέσει τα χρώματα της ομάδας τους.

Πρόκειται για πληροφορία που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό TUDN μετά το φιλικό που έδωσε η εθνική ομάδα του Μεξικού με την αντίστοιχη της Ουρουγουάης.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα έκανε δυο σπουδαίες σεζόν στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, τη μία μάλιστα αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, και έχει πρόταση εκατομμυρίων από την Κρουζ Αζούλ για να επιστρέψει. 

Ήδη ο Πινέδα έχει απορρίψει άλλες προτάσεις για να γυρίσει, για παράδειγμα από την Τολούκα, την Τσίβας, την Μοντερέι. Τώρα το σκέφτεται διότι τον θέλει η Κρουζ Αζούλ» ανέφερε ένας δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Εκλεισε ήδη τον Γιακουμάκη

Η μεξικανική ομάδα πριν από λίγες ημέρες συμφώνησε με τον Γιώργο Γιακουμάκη για την επιθετική της ενίσχυση ενόψεις της νέας χρονιάς.

Ο κρητικός άσος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, όμως η Κρουζ Αζούλ κατέβαλε ποσό 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να τον αποκτήσει έως το 2028.

Λίγη ώρα, μετά τα δημοσιεύματα, περί Κρουζ Αζούλ και Πινέα, η ΑΕΚ με διαρροή ανέφερε σχετικά:

«Προτάσεις έχουμε για τον Πινέδα, τις οποίες απορρίπτουμε. Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν ενδιαφερθεί διάφορες ομάδες», θέση που εκφράζει και τις προθέσεις της Ένωσης για τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.