ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Θέμα στη Ρουμανία για όσα έγιναν στην OPAP ARENA

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League 1 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (1-1) στην OPAP ARENA. Με τη λήξη της αναμέτρησης επικράτησε ένας μικρός χαμός μεταξύ του Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους της Ένωσης. 

Τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Αναλυτικά όσα γράφει η ιστοσελίδα «fanatik»:

«Ο Ρουμάνος τεχνικός ζει υπό τεράστια πίεση στη Θεσσαλονίκη, ειδικά από τη στιγμή που ο ελληνικός Τύπος έγραψε ότι η σχέση του με το αφεντικό Ιβάν Σαββίδη επιδεινώθηκε μετά την ήττα από την FCSB στο Europa League.

Ο Λουτσέσκου έπαθε νευρικό κλονισμό μετά την φάση του Πήλιου με τον Ότο. Στο τέλος του αγώνα, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε κάποιες χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ σχετικά με τον αγώνα του 2018 μεταξύ των δύο ομάδων όπου το αφεντικό του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε τότε στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρξε ένταση και ο Λουτσέσκου τελικά απομακρύνθηκε χθες από το γήπεδο περικυκλωμένος από σωματοφύλακες».

Από την μεριά της η ρουμανική «as» αναφέρει τα εξής:

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θυμήθηκε ξανά το περίφημο επεισόδιο από το 2018, όταν θεωρεί ότι του «έκλεψαν» τίτλο». 

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «digisport» γίνεται λόγος και για κίνδυνο τιμωρίας του Λουτσέσκου:

«Η φάση που τον πείραξε περισσότερο ήταν μια μονομαχία για την μπάλα με Πήλιο και Ότο και το φάουλ δόθηκε για την ΑΕΚ. Αμέσως μετά, ο Ρουμάνος διαμαρτυρήθηκε έντονα. Μετά από το τέλος του ντέρμπι ο Λουτσέσκου έκανε μια χειρονομία υποδηλώνοντας κλοπή.

Στο τέλος. γρήγορα τα πράγματα έγιναν τεταμένα και αρκετά μέλη του επιτελείου του ΠΑΟΚ περικύκλωσαν τον Λουτσέσκου και τον συνόδευσαν εκτός γηπέδου, πιθανότατα για να αποτρέψουν μια πιθανή κόκκινη. Όμως, πριν μπει στη φυσούνα, ο Λουτσέσκου έκανε χειρονομία που υποδηλώνει κλοπή και ένα μέλος του προσωπικού έβαλε αμέσως το χέρι του πίσω. Με αυτήν του την κίνηση, ο Λουτσέσκου κινδυνεύει με τιμωρία.

Παρόμοια περίπτωση συνέβη το 2010, όταν ο Μουρίνιο προπονούσε την Ίντερ και έκανε χειρονομία για χειροπέδες και τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.