ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η προϊστορία και οι πιθανές συνθέσεις

Metrosport Team07 Απριλίου 2024

O ΠΑΟΚ σήμερα στην OPAP ARENA δεν ψάχνει μόνο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το γήπεδο αλλά και το πρώτο του γκολ! 

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δεχθεί οκτώ γκολ από την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο και δεν έχει βρει ποτέ δίχτυα! Συνολικά μέχρι τώρα οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί 73 φορές αντιμέτωπες στην ιστορία του Πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, με την ΑΕΚ να έχει 49 νίκες, τα 15 ματς να έχουν τελειώσει ισόπαλα και τον ΠΑΟΚ να έχει επικρατήσει σε εννιά αναμετρήσεις. 

Αυτά με γηπεδούχο πάντα την ΑΕΚ. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ ο Γιάννης Γιακουμής και ο Γιώργος Κούδας έχουν καταφέρει να σημειώσουν από τέσσερα γκολ και να είναι οι πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Καρδιοχτύπι με Μπράντον πριν την προπόνηση

Καρδιοχτύπι για τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος παραμονή της αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων» με αντίπαλο την ΑΕΚ στην OPAP Arena και ενώ κατευθυνόταν στη Νέα Μεσήμβρια για την τελευταία προπόνηση της ομάδας, είχε τροχαίο ατύχημα στον Περιφερειακό και ειδικότερα στην έξοδο του Πανοράματος, από το οποίο βγήκε σώος και αβλαβής με μόνο μερικές υλικές ζημιές. 

Μαζί του και η Ελληνίδα σύντροφος του Εύη. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα. Αμεσα ενημερώθηκε ο Χρήστος Καρυπίδης που πήγε στο σημείο και λίγο αργότερα με τον ποδοσφαιριστή αποχώρησαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν στο προπονητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων» για την τελευταία... πρόβα πριν το ντέρμπι Δικεφάλων.

Οι πιθανές συνθέσεις 

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Γκαρσία, Τσούμπερ

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.