ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ποιους θα επιλέξει ο Μίτσελ - Τα δεδομένα για Λιβάι

Metrosport Team10 Μαρτίου 2023

Με την αυλαία της κανονικής διάρκειας της SuperLeague να πέφτει, ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους (12/3, 19:00) για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφς που ακολουθούν. Αμφότερες οι ομάδες «κινούνται» στο ρυθμό του ντέρμπι και προετοιμάζονται για αυτήν την δύσκολη μάχη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη, αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει στο βαθμολογικό πίνακα και θα μεγαλώσει τις πιθανότητες του για την διεκδίκηση του τίτλου. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Μίτσελ είναι σχεδόν βέβαιος λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ματς, για τους ποιους θα προτιμήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Μπροστά από τον Πασχαλάκη, όπως όλα δείχνουν, θα χρησιμοποιηθούν οι Ροντινέι, Ντόη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στον άξονα του γηπέδου θα αγωνιστούν οι Σαμασέκου-Χουάνγκ με αφορμή την απουσία του Εμβιλά. 

Λίγο μπροστά τους, θα προτιμηθεί η τριάδα Μπιελ, Μάσουρας και Φορτούνης ενώ ο Μπακαμπού θα είναι ο βασικός φορ για την ομάδα του Πειραιά.

Στα της ΑΕΚ, αισιόδοξος πρέπει να είναι ο Ματίας Αλμέιδα καθώς είναι πολύ πιθανό ο Λιβάι Γκαρσία να επιστρέψει στις προπονήσεις σήμερα ή αύριο, κάτι που θα είναι ικανό να τον βάλει στην αποστολή της «Ένωσης». Βέβαια, στις τάξεις της ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να πιέσουν τον νεαρό εξτρέμ, με το σενάριο να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς το επόμενο Σαββατοκύριακο να είναι το πιο πιθανό. 

Τέλος, για την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, επιστρέφουν στο βασικό της σχήμα οι Ρότα, Πινέδα και Άμραμπατ μετά την απουσία τους στον αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.