ΑΕΚ: Διέψευσε τουρκικό δημοσίευμα για Μουκουντί

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Στην Τραμπζονσπόρ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Αρόλντ Μουκουντί, όπως μεταφέρουν ρεπορτάζ από την Τουρκία, τα οποία διαψεύδει η ΑΕΚ.

Μάλιστα οι Τούρκοι μεταφέρουν πως για τον 26χρονο αμυντικό της ΑΕΚ η Τραμπζονσπόρ ανέβασε την προσφορά της στα 4 εκ. ευρώ.

Ο Αρόλ Μουκουντί δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και προτιμά την Τραμπζονσπόρ, υπογραμμίζουν δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Duyum Fm 106.1» με έδρα την Τραπεζούντα, υπογραμμίζει ότι η τουρκική ομάδα αύξησε την προσφορά της στα 4 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Καμερουνέζου στόπερ.

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, επιμένει να ζητά 5 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστη, κάτι που όμως έχει διαψεύσει η Ένωση τονίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται μ' αυτά τα χρήματα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Τούρκοι «ο Μουκουντί δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Θέλει να ενταχθεί στην Τράμπζονσπορ, όπως τον έχει συμβουλεύσει και ο τεχνικός του Καμερούν Ριγκομπέρτ Σονγκ».

Διάψευση από ΑΕΚ

Στην κατηγορηματική διάψευση του νέου τούρκικου δημοσιεύματος για τον Άρολντ Μουκουντί, προχώρησε η ΑΕΚ. Νωρίτερα υπήρξε ένα tweet του ραδιοφωνικού σταθμού «Duyum Fm 106.1» με έδρα την Τραπεζούντα, στο οποίο σημειωνόταν ότι η Τράμπζονσπορ αύξησε την προσφορά της στην «Ένωση» για την απόκτηση του Καμερουνέζου στόπερ στα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.