ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα περιμένει τον Πινέδα για την ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το κυριακάτικο (20/10) ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:30), με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει εστιάσει στον Ορμπελίν Πινέδα. Από την κατάσταση του Μεξικανού μέσου θα ξεκαθαρίσουν πολλά και όσον αφορά στην ενδεκάδα που ετοιμάζεται να παρατάξει ο «Πελάδο» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στην Αθήνα αναμένεται στη διάρκεια της σημερινής (17/10) ημέρας ο Ορμπελίν Πινέδα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Μεξικού και ο Ματίας Αλμέιδα, περιμένει να δει την κατάστασή του μετά από δύο μακρινά και δύσκολα υπερατλαντικά ταξίδια.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δίνει μεγάλη έμφαση στον Πινέδα, από την κατάσταση του οποίου θα εξαρτηθούν αρκετά και οι επιλογές του για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν μετά από αντίστοιχες καταστάσεις, ο Αλμέιδα συνηθίζει να αφήνει εκτός επιλογών του τον Πινέδα, όμως τόσο η ποδοσφαιρική του αξία στην ομάδα, όσο και η κρισιμότητα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχουν οδηγήσει τον Αργεντινό τεχνικό στην απόφαση να περιμένει να δει τον Μεξικανό στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου και να αποφασίσει.

Αν ο Πινέδα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να δώσει αυτά που περιμένει ο Αλμέιδα, δίπλα του σε επιθετικό ρόλο αναμένεται να εμφανιστεί ο Περέιρα.

Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα έχει και ο Λιούμπισιτς, ειδικά αν δεν ξεκινήσει σ’ αυτήν ο Πινέδα. Παράλληλα υπάρχει και το σενάριο η ΑΕΚ θα παραταχθεί με Σιμάνσκι και Γιόνσον.

Προβάδισμα για τη θέση του φορ έχει ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ στην αποστολή πιθανό να βρίσκεται ο Αντονί Μαρσιάλ.

Στην Αθήνα σήμερα (17/10) αναμένονται εκτός του Πινέδα και οι Κοϊτά και Πιερό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.