Αλμέιδα: Για την ιστορία της ΑΕΚ και την οικογένεια του παιδιού

Metrosport Team14 Αυγούστου 2023

Έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της στο Ζάγκρεμπ για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ντινάμο είναι η ΑΕΚ, σε μία σειρά αγώνων που μυρίζει... κίνδυνο, για αυτό όπως τονίζουν άλλωστε στην «Ένωση» οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έχουν μόνο το ποδόσφαιρο στο μυαλό τους.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (21:00) την Ντινάμο στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό του Champions League η οποία θα διεξαχθεί υπό τη σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει στη διάθεση του τόσο τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς όσο και τον εκτός λίστας Εζέκιελ Πόνσε.

Η αποστολή της Ένωσης: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Η πιθανή ενδεκάδα: Στάνκοβιτς, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα , Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Τσούμπερ , Λιβάι Γκαρσία.

Πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα έκανε δηλώσεις... Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος για τον αγώνα: "Είμαστε πάντα έτοιμοι". Για το αν φοβάται νέο κύκλο επεισοδίων: "Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.